Airless Spuiten

Op zoek naar een schilder om uw vers gestucadoorde muren en plafonds van een mooie lik verf te voorzien? Dat is niet nodig. Vraag uw stucadoor naar de voordelen van airless spuiten. Daar kan geen verfroller tegenop.

Airless spuiten is nieuwe techniek waarmee wij de afgewerkte wanden en plafonds sausen. In iedere gewenste kleur. Het eindresultaat is verbluffend. Mooier en strakker dan met de traditionele verfroller die bijna altijd sporen achterlaat. En het gaat nog veel sneller ook.

Hoe werkt het?
Wij behandelen het gestucadoorde oppervlakte met een airless spuitmachine. De latex vernevelt omdat deze onder hoge druk door een nauwe spuitopening wordt geperst. Deze techniek zorgt voor een streeploos eindresultaat.

MeBo Stuc is gespecialiseerd in stucwerk én spuitwerk. Eén adres voor alle werkzaamheden. Dat scheelt u een hoop geregel, en het is nog voordeliger ook. Informeer nu naar onze voordelige combitarieven!

Airless spuiten gaat sneller dan traditioneel schilderwerk en is geschikt voor de behandeling van grote oppervlaktes. Bijvoorbeeld voor het spuiten van de groene/ bruine zolderkappen van nieuwbouwwoningen. Ook schuurwerk, spack en spachtelputz zijn geschikt voor behandeling met deze baanbrekende techniek, hierbij blijft de structuur intact.

Eén adres voor stucwerk en spuitwerk

MeboStuc Specialist in Design Stuc

    

 

 

Contact met Mebostuc

MeboStuc

Melvin Boer
Breda

info@mebostuc.nl
06 - 23 87 57 24