Lijsten / Ornamenten

Sierlijsten en ornamenten zijn sfeervolle blikvangers in elk interieur. U wilt uw woonkamer stileren met de grandeur van lang vervlogen tijden? Of juist een trendy touch bezorgen? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Sierlijsten en ornamenten komen prachtig tot hun recht in klassieke herenhuizen en monumentale panden. Maar ook in nieuwbouwwoningen zorgen deze versieringen voor een toegevoegde waarde.

Sfeermakers
Sierlijsten, ornamenten, rozetten en kooflijsten brengen uw woning tot leven. Ook het optische effect is een belangrijk pluspunt, want uw woonkamer oogt opvallend ruimer. Deze fraaie sfeermakers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en stijlen. Voor ieder wat wils. Klassiek en romantisch, met Griekse of Romeinse decoraties. Maar ook strakke, trendy modellen voor de modernere woning zijn helemaal in.

Hoe werkt het?
Voor het plaatsen van sierlijsten, ornamenten en andere decoraties bent u bij MeBo Stuc aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de afmetingen en eventuele combinaties. Het bevestigen is zonder meer een vak apart. Wij werken alleen met ornamenten van gips. Deze kunnen naadloos met elkaar verbonden worden. U zult verstelt staan van het eindresultaat.

Sierlijsten en ornamenten komen prachtig tot hun recht in klassieke herenhuizen en monumentale panden. Maar ook in nieuwbouwwoningen zorgen deze versieringen voor een toegevoegde waarde

MeboStuc Specialist in Design Stuc

    

 

 

Contact met Mebostuc

MeboStuc

Melvin Boer
Breda

info@mebostuc.nl
06 - 23 87 57 24