Over ons

Vakmanschap en passie zijn onze troeven.

MeBo-Stuc is een jong en dynamische bedrijf wat is gespecialiseerd is in traditioneel en modern stucwerk. Wij zijn liefhebbers van het vak. MeBo-Stuc is gevestigd in Breda en werkt van de Randstad tot door heel Noord-Brabant. Omdat wij streven naar de hoogste kwaliteit besteden wij geen werk uit en houden we alles in eigen hand.

Specialisme in renovatie en nieuwbouw.

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten werkzaamheden. Zowel in de renovatie als de grote en kleine nieuwbouw projecten. In alles wat we doen of het nu gevel of wand afwerking is van traditioneel pleisterwerk of moderne technieken als airless spuitwerk we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Kiest u voor MeBo-Stuc ,dan kiest u voor : Klassieke en moderne vakkennis.

Klassieke en moderne vakkennis De kwaliteit word bepaalt door vele factoren. De ervaring van de stucadoor zijn passie voor het werk de kwaliteit van de materialen het gereedschap want dat is tenslotte het halve werk. Daarnaast speelt vakkennis een doorslag gevende rol in het ambachtelijke stucadoorsvak. Met een goede mix van het beheersen van het ambachtelijke vak en de kennis van nu bent u bij MeBo-stuc aan het goede adres en zorgen wij er voor dat u met een fijn gevoel in een strak afgewerkt huis zit.

Echte service Service staat met grote letters bij ons op het visite kaartje uw wensen staan centraal. Wij lichten graag toe welke en producten de beste en mooiste resultaten opleveren in uw stituatie. Voordelen en nadelen worden tegen elkaar afgewogen. Goede adviezen zijn bij ons van zelf sprekend, net zoals de keurige afwerking en de prima nazorg. Keurige afwerking. Bang voor een rommeltje in huis? Geen zorgen !Wij werken netjes en ruimen alles keurig op. Als wij de woning verlaten zijn de enige souvenirs de oogstrelende wanden en plafonds. Scherpe tarieven Onze tarieven zijn scherp en concurrerend ,onze offertes zijn helder en duidelijk. Dankzij de verlaging van btw-tarief nu maar 6% dus betekent 15% korting zijn onze prijzen zelfs extra aantrekkelijk.

Met vriendelijke groeten,

Melvin Boer

Mevlin Boer
Melvin Boer

MeboStuc Specialist in Design Stuc

    

 

 

Contact met Mebostuc

MeboStuc

Melvin Boer
Breda

info@mebostuc.nl
06 - 23 87 57 24